Comunicat de comiat a la UE Llagostera


Després de més de 70 anys d'història al nostre poble, la Unió Esportiva Llagostera ha anunciat que deixa el municipi per fusionar-se amb el CE Cristinenc.

Des del consistori lamentem la marxa de l'escola de futbol que durant anys ha format joves llagosterencs i veïns en un esport en el qual l'esforç, el sacrifici i la cooperació són les claus de l'èxit. Les actuals instal·lacions esportives municipals estan dimensionades per donar servei prioritàriament als nens i nenes de Llagostera i malauradament les necessitats d’espais d’entrenament d’un club en expansió com la Unió Esportiva no poden quedar cobertes, menys encara quan han de conviure dos clubs de futbol al municipi.

Igualment lamentem la marxa del primer equip a Palamós. Des del club se'ns va fer la petició d'ampliar els lúmens de la il·luminació del camp per adaptar-se als criteris televisius de la categoria 1a RFEF a la que el primer equip s'estrena aquest any. Més endavant serien necessàries inversions com a l’ampliació de les grades i d’altres que malauradament un pressupost com el de Llagostera no pot assumir.

Val a dir, però, que durant anys l’Ajuntament de Llagostera ha fet esforços econòmics rellevants per millorar el camp de futbol municipal (millora de l’enllumenat, canvi de la gespa artificial, nous vestidors...). 

Llagostera s’ha alegrat de les enormes fites esportives que ha assolit en els darrers anys un club modest com la UE Llagostera. Ara només els podem desitjar molta sort i molts èxits en aquesta nova etapa.