Denunciades 39 persones per participar en una festa il·legal a Llagostera


La Policia Local ha rebut l’avís que s’estava celebrant una festa multitudinària en una casa del Veïnat de Sant Llorenç.

La Policia Local de Llagostera ha rebut cap a les 03.30 h de la matinada la trucada d’una veïna alertant de música a alt volum a la zona del Veïnat de Sant Llorenç. Una patrulla s’hi ha desplaçat i ha constatat que en una casa s’estava realitzant una festa amb diversos vehicles estacionats tant a l’interior com a l’exterior del recinte.

Amb el suport dels Mossos d’Esquadra, s’han establert dos punts de control per identificar les persones que estaven incomplint les mesures sanitàries i s’ha realitzat un control d’alcoholèmia i altres substàncies per evitar que s’incorporessin al trànsit si no estaven en condicions.

En total s’han interposat 39 denúncies contra la salut pública per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19.

Les multes per l’incompliment dels límits d’aforaments als espais tancats van des dels 3.001 € fins a las 60.000 €, mentre que la celebració d’actes que hagin estat expressament prohibits impliquen multes d’entre 60.001 i 600.000 €.