Adaptem la programació de l’Arrela’t a les noves mesures per contenir la Covid-19

Arrela't

No hi haurà sopar popular, ni es pot portar el menjar de casa

Es manté la programació d’activitats amb totes les mesures de seguretat

La situació actual de la Covid-19 obliga novament a prendre mesures per contenir la propagació del virus. En aquest sentit hem adaptat la programació de les Jornades del segar el batre previstes del 15 al 18 de juliol. El principal canvi és l’anul·lació del sopar popular previst per dissabte i diumenge. Únicament s’oferirà servei de bar per consumir beguda asseguts a la zona de taules i cadires habilitada.

La programació de l’Arrela’t, ha començat aquest dijous al vespre amb la presentació del llibre Terra de dones, de Laura Saula Tañà,  en el qual vuit dones pageses de diverses generacions d’arreu, des de les Terres de l’Ebre fins a l’Alt Pirineu, expliquen les seves històries personals, inquietuds i visió del món rural. 

Avui divendres a les 20h hi ha prevista la projecció del documental “Llagostera, reptes de futur de la pagesia, en el qual es recull el testimoni de vuit llagosterencs i llagosterenques que treballen la terra i que permet reflexionar sobre el futur de la pagesia. Serà al Teatre Casino Llagosterenc, amb inscripció prèvia per poder assistir-hi. Inscripcions a infocultura@llagostera.cat o al 972 83 00 05.

Durant el cap de setmana es durà a terme el gruix de les activitats, amb tallers i demostracions del batre i de fer el paller, concerts de Germà Negre i TRÄ i una taula rodona sobre agricultura sostenible. Podeu consultar el detall de la programació aquí.  

Arrela’t. Jornades del segar i el batre està organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració del grup de Segadors/es de Llagostera, el grup de puntaires de Llagostera i el Consorci de les Gavarres.

Us recordem que cal complir en tot moment les mesures de seguretat i les indicacions dels organitzadors.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.