Pedalada Familiar per les Vies Verdes

Pedalada Familiar per les Vies Verdes

El pròxim dissabte, 24 de juliol, l’associació ÀreAdaptada organitza una pedalada familiar amb sortida i arribada a Llagostera. La ruta, de 24 km majoritàriament planers, va des de Llagostera fins a Santa Cristina d’Aro i tornar, ideal per a grups i famílies i per a nens i nenes amb discapacitat i en bici adaptada d’iniciació.

L’hora d’inici de la pedalada és a les 10.30 h. A partir de les 9.30 h, al punt d’informació de la Via Verda de Llagostera s’adjudicaran i s’ajustaran les bicis adaptades. A les 13.30 h, dinar de pícnic per a qui vulgui a Llagostera (cadascú s’ha de portar el seu dinar). 

Per a les persones amb discapacitat que necessitin bicis adaptades, és molt important que s’enviï un correu indiciant el tipus de discapacitat/mobilitat per adjudicar i ajustar el model de bici. Durant la pedalada, hi haurà monitors per qualsevol ajuda que es necessiti i un cotxe escombra. 

Els interessats a participar-hi poden enviar un correu electrònic a info@areadaptada.org o un missatge per WhatsApp al 654 11 99 01. Recordeu que les places són limitades