Informació d'interès sobre la revetlla de Sant Joan

cartell sant joan

La millora de les dades de la pandèmia està portant una relaxació de les restriccions però el context actual encara exigeix complir certes mesures que dificulten l’organització anticipada de les activitats populars.  

Malauradament aquest any no ha estat possible tirar endavant el sopar popular i la foguera de la revetlla de Sant Joan, però s’està treballant amb les entitats i associacions de Llagostera per organitzar les tradicionals festes d’estiu dels mesos de juliol i agost amb el màxim de normalitat.

Tot i estar permeses les revetlles, enguany s’haurà de celebrar un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, i amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic. 

En aquest sentit, avui mateix la Generalitat de Catalunya ha actualitzat  les pautes de seguretat per ajuntaments, entitats i ciutadania que podeu consultar des d’aquí.

Des de l’Ajuntament fem una crida a la responsabilitat individual i us recomanem seguir tots els consells de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.