Punts de vacunació a Cassà de la Selva i Llagostera

Punts de vacunació a Cassà de la Selva i Llagostera

El pròxim 14 de juny, de 9 a 15 hores, al Pavelló Polivalent de Cassà de la Selva, situat al carrer Gironès 16, s'establirà un punt de vacunació massiu amb vacuna Janssen. Aquesta vacunació està destinada a persones nascudes entre el 1952 i 1961 de les diferents poblacions que pertanyen a l’ABS de Cassà de la Selva, entre elles Llagostera. La vacuna Janssen és només d'una sola dosi i la intenció és administrar 270 dosis. 

Amb la possibilitat d'utilitzar la vacuna de Janssen en aquest grup d'edat, dona l'opció de vacunar-se a tota aquella gent que no s'hagi volgut/pogut vacunar amb la d'AstraZeneca. La programació a aquest punt massiu no es pot fer per la web i des de l’ABS de Cassà s’està trucant a cada un dels possibles candidats.

A més, el pròxim dimarts, 15 de juny, de 12 a 15 h, el Pavelló Municipal de Llagostera acollirà una jornada de vacunació per a la població de 40 a 59 i majors de 69 anys. S’administrarà la vacuna de Pfizer.

La població pot demanar hora per vacunar-se al seu punt de referència de la població a traves del portal web Vacuna Covid. A partir d’avui també la pot demanar la gent de 40 a 44 anys.