Arriba l’Atapa’t, la ruta de tapes de Llagostera

atapa't

Hi participen 6 establiments amb tapes que incorporen productes locals
Durant els darrers tres caps de setmana de juny es portarà a terme a Llagostera la primera edició de l’Atapa’t, la ruta de tapes de Llagostera. Amb l’objectiu de gaudir de la gastronomia local a petits preus, els participants podran gaudir d’un assortit de tres tapes a cada bar per un preu de 3 € la tapa. 
Entre les propostes hi ha, escalivada amb formatge de Mas Borni, taco estiuenc d'alvocat, formatge fresc, tomàquet, oli i llimona; patates fregides amb ous de Llagostera i pernil salat de can Miquel-Valentí; croquetes de calçots de Llagostera amb salsa romesco;  mini hamburguesa de carnisseria de Llagostera, amb ceba cuita, bacó, formatge i ou de guatlla o favetes amb pernil vegetal, entre d’altres propostes. 
"Cada tapa incorpora, com a mínim un ingredient de producte local, per alhora, promoure i donar a conèixer les empreses llagostereques i els productes de proximitat”, tal i com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz,
Els bars que hi participen són el Mexicà, el Bar Restaurant El Passeig, el Casino Llagosterenc, el Plan B, Cal Negre i La Vegavana. Per cada tapa que es faci en un d’aquests establiments es segellarà la targeta Atapa’t, i entre tots els participants que completin la ruta es sortejarà  un sopar per a dues persones en un dels restaurants de Llagostera. 
Per donar a conèixer la campanya, aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del Festival Espurnes, s’han repartit 200 vals per aconseguir tapes gratuïtes als diferents bars adherits a la campanya.