Arriba l’Atapa’t, la ruta de tapes de Llagostera


Durant els darrers tres caps de setmana de juny es portarà a terme a Llagostera la primera edició de l’Atapa’t, la ruta de tapes de Llagostera. Amb l’objectiu de gaudir de la gastronomia local a petits preus, els participants podran gaudir d’un assortit de tres tapes a cada bar per un preu de 3 € la tapa

Els bars que hi participen són el Mexicà, el Bar Restaurant El Passeig, el Casino Llagosterenc, el Plan B, Cal Negre i La Vegavana. Per cada tapa que facis en un d’aquests establiments et podran segellar la targeta Atapa’t, i un cop en tinguis sis, entraràs en un sorteig per un sopar per a dues persones en un dels restaurants de Llagostera. 

A més, l’Atapa’t està lligat al Festival Espurnes que se celebrarà aquest cap de setmana, del 4 al 6 de juny. S’hi repartiran 200 vals durant els tres dies que dura el festival per aconseguir tapes gratuïtes als diferents bars adherits a la campanya. 

Animeu-vos i degusteu la gastronomia local a preus amables durant els caps de setmana del 12 i 13, 19 i 20 i 26 i 27 de juny.