Noves mesures COVID-19 a partir del dilluns 24

Noves mesures COVID-19 a partir del dilluns 24

El PROCICAT va informar ahir d’un nou relaxament en les mesures relatives a la COVID-19 a Catalunya. Les principals novetats se centren en les reunions socials, l’augment d’aforaments i el sector de la restauració.

Així, a partir del dilluns, 24 de maig, les trobades socials es podran fer amb un màxim de deu persones. Fins ara, el límit era de sis. Quant a l’augment dels aforaments, en els actes culturals passa a ser a un màxim del 70% i a les universitats i els comerços del 50%. 

Des d'avui mateix al sector de la restauració també s'apliquen diversos canvis, com ara l’horari d’obertura de les 6 a les 24 hores, l’aforament interior que passa a ser del 50%, s'amplien fins a 6 els comensals per taula (excepte convivents) i es recupera el consum en barra mantenint la distància de seguretat del metre i mig. 

Pel que fa al sector de l’esport, es manté l’aforament del 50%. Quant a la mobilitat, hi ha llibertat entre comarques i comunitats autònomes, sempre que aquestes últimes no mantinguin el tancament perimetral. 

Podeu consultar el conjunt de les noves mesures en el següent enllaç.