L’Ajuntament de Llagostera i la Cambra de Comerç de Sant Feliu Guíxols ofereixen un curs d’especialització d’Auxiliar d’estètica per a joves

L’Ajuntament de Llagostera i la Cambra de Comerç de Sant Feliu Guíxols ofereixen un curs d’especialització d’Auxiliar d’estètica per a joves

El curs està subvencionat pel programa PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo). Les classes, que van començar el 21 d’abril i finalitzaran a mitjans juny, s’imparteixen a la Casa de les Vídues.

En el marc del conveni de col·laboració que tenen signat l’Ajuntament de Llagostera i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, s’ofereix aquest curs d’especialització subvencionats pel programa PICE amb l’objectiu principal que les alumnes adquireixin coneixements i habilitats per desenvolupar la feina d’ajudant/a d’estètica i que els ajudi a trobar una feina en aquest sector. 

Aquests cursos estan dirigits a joves d’entre 16 i 29 anys que no estudien ni treballen i que estan inscrits al sistema de garantia juvenil. En aquest primer curs que s’està portant a terme a Llagostera, en format presencial i adaptat a les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19, les 10 alumnes aprendran diferents tècniques de tractaments facials/corporals, depilacions, diferents tipus de maquillatge, manicura i pedicura, coneixements sobre el cos humà i tècniques de massatge corporal i atenció al client.

Avui el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch; la responsable de la Comissió de Formació de la Cambra de Sant Feliu, Olga Vila, i l’alcalde de Llagostera, Toni Navarro, han visitat les alumnes que participen en el curs.