El Mobile Week arriba per primera vegada a Llagostera aquest juliol


L’alcalde de Llagostera, Toni Navarro, i el regidor de Noves Tecnologies, Eduard Díaz, han participat aquest matí a l’acte de presentació de la tercera edició del Mobile Week Catalunya, en el qual Llagostera s’estrena com a una de les divuit seus que acolliran el certamen. Amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania a través de diferents activitats gratuïtes, Llagostera celebrarà diferents actes en format presencial del 8 al 10 de juliol.

De fet, Llagostera és una de les quatre poblacions de la demarcació gironina que acollirà el Mobile Week, juntament amb Riudellots de la Selva, Girona i Figueres. Altres punts del territori en el qual se celebrarà són cinc municipis de la demarcació de Barcelona (Badalona, Mataró, Terrassa, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú); cinc de la Catalunya Central (Vic, Manresa, Igualada, Centelles i Rupit); dos de Lleida (Lleida i Mollerussa); un de l’Alt Pirineu (La Seu d’Urgell) i la comarca de les Terres de l’Ebre (Ribera d’Ebre) formaran part de l’edició 2021 de Mobile Week Catalunya.

En aquesta edició de la Mobile Week Catalunya hi ha tres temàtiques principals molts enfocades a cobrir les necessitats i inquietuds de la ciutadania: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis. El Family Day és una altra de les novetats d’aquest any, una aposta per aprendre sobre tecnologia en família a través de l’entreteniment. Es tracta d’una jornada amb una programació especial per a què nens i nenes i les seves famílies puguin formar-se d’una forma dinàmica i divertida.

A Llagostera, el Mobile Week començarà el dijous, 8 de juliol, amb una marató de l’idCAT mòbil al mercat setmanal. El divendres, 9 de juliol, al Teatre Casino Llagosterenc se celebraran les conferències “Ciberseguretat: Hackers i Forenses. Una mirada a les professions de futur”, a càrrec de Bruno Pèrez Juncà, i “Jugant a construir el teu futur”, amb el llagosterenc Pep Sánchez. La programació clourà el dissabte, 10 de juliol, amb una jornada de portes obertes al Centre de Recursos Tecnològic de Llagostera, la conferència “Vida digital i drets digitals”, a càrrec de Josep Matas, i “Astronautes a la Terra”, de Josep Maria Ganyet, sobre com els impactes de la 4a revolució industrial i la pandèmia han canviat el futur. 

Podeu consultar la programació del Mobile Week Catalunya 2021 en el següent enllaç.