L’alumnat de l’escola Puig de les Cadiretes i de l’escola Lacustària participen al Ple Infantil

Ple Infantil

Els alumnes de 5è de l’escola Puig de les Cadiretes i de l’escola Lacustària han participat en el Ple Infantil que ha tingut lloc aquest matí. Enguany el ple s’ha portat a terme de forma virtual i s’ha emès en directe a través del Canal YouTube de l’Ajuntament. Prèviament a la celebració del ple, els infants han treballat la seva preparació a partir d’un dossier informatiu i de les activitats proposades pels seus mestres. A més, aquest any han fet una visita a l’Ajuntament per conèixer una mica d’història de l’edifici, veure la Sala de plens in situ i conèixer-ne algunes curiositats.

Al Ple Infantil hi ha Toni Navarro, alcalde de Llagostera; Sílvia Fà, regidora d’Educació, Joventut i Esports; Enric Ramionet, regidor de Cultura i comunicació; i els regidors a l’oposició, Pilar Aliu i Àlex Maqueda.

Per començar, l’alcalde ha donat la benvinguda a tothom i un portaveu de cada escola ha explicat de quina manera han preparat i triat les propostes que els regidors infantils han exposat. Entre les diverses propostes hi ha hagut la demanda d’una font al parc de la tirolina, posar semàfors en alguns punts de circulació complicada a Llagostera, fer una setmana gastronòmica amb un concurs de cuina, millorar la cobertura WIFI de l’Ajuntament perquè arribi a tot el poble, que els cotxes propietat de l’Ajuntament siguin elèctrics o crear una zona segura d’entrenament de parkour, entre altres. 

Podeu recuperar el Ple Infantil en el següent enllaç.