El joc de L’assassí de Llagostera arriba per Festa Major

L’assassí de Llagostera

Del 20 al 24 de maig, en el marc de les activitats programades per la Festa Major 2021, els carrers del municipi es convertiran en un terreny de joc per coronar L’assassí de Llagostera.

El joc transcorre pels carrers del poble. Totes les persones inscrites tindran un objectiu, “assassinar” (eliminar del joc) a un altre participant. Si ho aconsegueix, la víctima es mor, queda eliminada del joc i l’assassí passa a tenir l’objectiu que tenia la seva víctima. Així successivament, fins que només queda un participant viu. L’objectiu del joc és ser l’última persona viva i/o la que mata més gent.

Per eliminar a altres participants es pot fer servir una pastanaga (mostrar-la a la víctima estant a 1 metre de distància sense cap obstacle ni persones pel mig) o un avió de paper (si el toques des de la distància queda eliminat/da). Com a mecanismes de defensa, només et pots defensar de la pastanaga portant una armilla reflectant visible totalment, mentre que et pots defensar del llançament d’avió de paper portant una barretina. Es poden portar ambdues defenses a la vegada.

Així mateix, no es poden cometre crims a cotxes o vehicles en moviment, a la feina en hores de feina de la víctima o a casa de la víctima, a no ser que us hi hagin convidat.

Inscripcions fins al moment de l’inici del joc en el següent enllaç. Registra’t a l’aplicació i entra, crea el teu perfil de joc i un cop t’has inscrit has d’arribar a la sala d’espera. El dia 20 de maig comença el joc i coneixeràs la persona que has d’intentar eliminar.

Més informació sobre el funcionament del joc des d’aquí