Votacions Hereu i Pubilla de Llagostera 2021

Votacions Hereu i Pubilla

Des d’avui i fins aquest diumenge, 16 de maig, podeu votar l’Hereu i la Pubilla de Llagostera 2021. Els candidats a Hereu són en Ricard Pulido, l’Oriol Pico i l’Aniol Alsina, mentre que les candidates a Pubilla són l’Ada Postigo, la Ivet Molina i la Jana Claramunt.

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha impulsat una nova edició de l’elecció de l’Hereu i la Pubilla de Llagostera, que canvia de funcionament. Les diferents entitats del poble han participat activament a l’elecció dels candidats i candidates que, juntament amb les diverses àrees de l’Ajuntament, han escollit els i les 6 joves finalistes. L’elecció final de l’Hereu i la Pubilla es farà, però, amb la votació popular dels ciutadans i ciutadanes de Llagostera. 

Als sis joves candidats i candidates se’ls obsequiarà amb un àpat conjunt i als dos guanyadors, a part de l’honor que suposa aquest reconeixement, se’ls regalarà una caixa d’experiències.

Podeu votar en el següent enllaç fins aquest diumenge, 16 de maig, només cal que us identifiqueu amb el vostre DNI i està empadronats a Llagostera. I si encara no coneixeu els candidats i les candidates, ho podeu fer amb aquest vídeo.