Matins d’art a Llagostera

Matins d’art a Llagostera

Del 28 de juny al 30 de juliol i del 30 d’agost al 10 de setembre arriben els Matins d’art a Llagostera. L’Escola Municipal d’Art Pere Mayol ofereix durant diverses setmanes un espai de creació artística per a infants i joves de P3 a 2n d’ESO, amb l’objectiu que puguin desenvolupar l’esperit crític, la creativitat i la llibertat d’expressió com a eines de desenvolupament personal i grupal. 

Les activitats es portaran a terme a l’Escola Lacustària de les 9 a les 13 h, amb possibilitat d’horari de carmanyola de 13 a 15 h. El període d’inscripcions començarà aquest dilluns, 10 de maig, fins al dia 30 del mateix mes, i es podran fer en línia a l’espai web de la Casa de les Vídues. La inscripció estarà formalitzada un cop s’hagi fet el pagament mitjançant transferència bancària.

Els preus varien segons les setmanes d’inscripció i si són consecutives. S’ofereixen descomptes a partir del segon germà i per a famílies monoparentals i nombroses. No s’admetran canvis de torn un cop començada l’activitat i a partir del 7 juny ja no es podrà fer cap retorn de pagament.

Per a més informació i dubtes, us podeu posar en contacte amb l’organització al correu electrònic escoladart@llagostera.cat o al telèfon 972 83 19 95.

Amplia cartell

matins d'art