Presentem la programació d’una Festa Major diferent adaptada a la pandèmia de la Covid-19

Cartell Festa Major 2021

Després d’un any de parèntesi a causa de la pandèmia, i encara amb moltes restriccions, aquest any tampoc podrem celebrar una Festa Major com tothom desitjaria i adoptarà un format molt diferent. Serà del 21 al 25 de maig adaptada a la situació i al marc de les restriccions anti Covid-19 dictades per les autoritats sanitàries i d’emergència de la Generalitat de Catalunya. Per fer-ho, l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Llagostera, la Comissió de Festes i diverses entitats col·laboradores, han estat setmanes treballant per oferir un programa que inclou concerts, espectacles, exposicions, concursos, xerrades, jocs, etc.

La programació començarà el divendres, 21 de maig, a les 18.30 h, amb el tradicional repic de campanes i amb el pregó virtual, a les 19 h, a càrrec de la Comissió de Festes “all day all night”, que donarà lloc a la presentació de l’Hereu i la Pubilla 2021. Entre els actes més destacats hi ha el concert de Doctor Prats divendres a les 20 h, el concert de Balkan Paradise Orchestra dissabte a les 20 h o l’espectacle Bona Gent de Quim Masferrer, diumenge a les 20 h. Aquests actes se celebraran a l’escenari exterior darrere del Pavelló, per tal de complir amb les mesures i els protocols per la COVID-19.

La venda d’entrades serà de l’11 al 13 de maig a les oficines de l’Estació, de 12 a 15.30 h. A partir del 14 de maig es podran adquirir al Servei d’Atenció Ciutadana (passeig Romeu, 6. Entrada pel parc de l’Estació) i a www.ticketara.com. Hi haurà un màxim de sis entrades per persona. 

Podeu consultar la programació en el següent enllaç.