"Bona gent" de Quim Masferrer a la Festa Major 2021

Cartell

Avui us anunciem el primer espectacle de la programació de la Festa Major 2021, que tindrà lloc del 21 al 25 de maig. Quim Masferrer presentarà l’obra “Bona gent”, que està fent gira amb èxit per tot el territori des de 2018. Quim Masferrer ha creat un segell indiscutible i personal amb projectes teatrals i televisius on busca fer un homenatge al públic, fent-lo participar com si formés part de l’equip d’actors i d’actrius de l’obra, convertint-la en un show únic

La funció està prevista pel diumenge 23 de maig a les 20 h a l’escenari exterior del Pavelló d’Esports. Els concerts i espectacles de la Festa Major d’aquest any es faran dins aquest espai a l’aire lliure, garantint les mesures d’aforament i seguretat. D’aquí a uns dies es donarà a conèixer la resta de la programació.

Per comprar les entrades d’aquest espectacle podeu fer-ho de les següents maneres. A partir del dia 3 de maig a www.quimmasferrer.cat. A Llagostera hi haurà un punt de venda els dies 11, 12 i 13 de maig de 12 a 15.30 h a l’Estació.  A partir del 14 de maig també es podran adquirir al Servei d’Atenció Ciutadana (Passeig Romeu, 6).