Let’s clean up Llagostera!

Let’s clean up Llagostera!

El Let's Clean Up Europe! és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura: als boscos, platges, zones verdes, marges de rius, etc.; i a través de la recollida d'aquests residus abocats incívicament o il·legalment, promoure accions de sensibilització i conscienciació.

Enguany se celebra a tot Europa el segon cap de setmana de maig. A Llagostera, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament conjuntament amb l’Àrea de Joventut han organitzat una neteja voluntària de deixalles a diferents espais naturals de Llagostera pel proper dissabte 8 de maig amb la col·laboració del Grup Excursionista Bell Matí i la Societat de Caçadors Sant Hubert. 

Hi haurà dos punts de trobada, a la mateixa hora, a les 9 h: a la Deixalleria Municipal i davant de l’Institut. Es distribuirà la gent en grups que aniran majoritàriament a peu, i s’entregaran guants i sacs per fer la recollida, així com un petit esmorzar gratuït. L’activitat tindrà una durada prevista de dues hores aproximadament que finalitzarà amb una foto final de totes les persones participants amb els residus recollits.

Inscripcions als telèfons 972 83 17 07 o 608 23 30 20 o al correu electrònic mediambient@llagostera.cat.