Procés participatiu a les escoles per prioritzar els arranjaments dels parcs

Procés participatiu parcs

Les àrees responsables d’Educació i Manteniment de Parcs i Mobiliari Urbà han engegat procés participatiu amb les escoles del municipi per decidir quins parcs i jardins s’arreglaran durant aquest any 2021. D’aquesta manera, l’alumnat de les escoles podrà prioritzar quins parcs del poble s’arreglen primer, una acció que podran repetir l’any que ve a través del Consell d’Infants

Entre els parcs i jardins que necessiten arranjaments, els joves poden escollir una opció entre els següents blocs: el Parc de la Torre, el Parc de l’Estació o el de la plaça Catalunya per un costat; el del Cementiri, el del carrer Maiena, el del carrer Lacustària/del Fred i el del carrer Mas Sec per un altre costat; i finalment entre el Parc de l’Elefant i la tirolina, l’ubicat al costat de l’àrea per gossos i el del carrer puig del General. 

Les regidores Silvia Fà i Glòria Malagón han animat als nens i nenes de les escoles a visitar els diferents parcs i veure a quins d’ells s’han de prioritzar les accions de reparació i manteniment. Per fer-ho s’ha editat un vídeo que es visualitzarà a les aules i s’ha preparat un formulari amb una fotografia de cada parc juntament amb el cost de l’actuació a realitzar-hi.