Segueix avançant el pla de vacunació

Pla de vacunació

El ritme de vacunacions a Llagostera segueix a bon ritme segons les dades facilitades pels responsables de l’Àrea Bàsica de Salut. Aquesta passada setmana s’ha acabat de vacunar totes les persones majors de 75 anys i s’ha començat a vacunar els veïns i veïnes d’entre 74 i 73 anys.  Es preveu que en les pròximes setmanes el programa de vacunació segueixi seguint l’ordre de franges d’edats dictada pel govern central. No obstant això, la major part de les vacunes disponibles per aquesta setmana seran per administrar segones dosis. 

A Llagostera, la vacunació se seguirà fent des de la carpa habilitada per Creu Roja situada al costat del CAP, i no des del Pavelló com s’havia informat. Per tal de facilitar-ne l’accés, s’ha habilitat i ampliat la zona d’aparcament que trobareu degudament senyalitzada.

Finalment, si detecteu o sabeu d’alguna persona, amiga o familiar, major de 73 anys, que no hagi rebut la trucada per vacunar-se, podeu trucar al CAP per concretar un dia i hora de vacunació. Per a la resta de franja d’edats es demana que s’esperin a rebre la trucada des del CAP. 

Trobareu més informació sobre el pla de vacunació aquí.

També podeu resoldre dubtes des d’aquest enllaç.