Obertes les inscripcions dels cursos de català a Llagostera

Cursos de català

Des d’avui dimarts, 13 d’abril, fins aquest divendres, 16 d’abril, s’ha obert el període d’inscripcions per als cursos de català d’aquest trimestre, que començaran el 28 d'abril i acabaran a finals de juny. Les inscripcions es poden fer en línia, però demà dimecres, 14 d'abril, de 16 a 19 h i el divendres, 16 d'abril, d'11 a 13 h es podran fer presencialment a la Casa de les Vídues. Cal demanar cita al Servei Comarcal de Català del Gironès trucant al 972 21 32 62 o enviant un correu electrònic a girones@cpnl.cat

A causa del context derivat de la pandèmia, la modalitat dels cursos que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística continua sent sobretot en format virtual (amb classes a través de l'ordinador o dispositiu mòbil) i en línia (a través de la plataforma Moodle). Els cursos en modalitat virtual s'imparteixen amb el 100% de classes en directe amb el professor, a través de l'ordinador o el dispositiu corresponent. Pel que fa a la modalitat en línia, els alumnes treballen pel seu compte, sense horari predeterminat.

Aquest format pot ser semivirtual quan només un 50 % de les classes és en directe i l'altre 50 % requereix treball autònom de l'aprenent.

Més informació de les inscripcions a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística