Llagostera s’adhereix a la campanya “Cada pas compta” pel Dia Mundial de l’Activitat Física


L’Ajuntament de Llagostera, mitjançant les àrees d’Esports i Salut, s’adhereix a la campanya “Cada pas compta” de la Secretaria General de l’Esport en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, el pròxim 6 d’abril, amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

“Cada pas compta” pretén incentivar la població a mantenir hàbits de vida activa, com ara caminar, anar en bicicleta, utilitzar les escales, nedar, ballar, marxa nòrdica, etc. L’activitat física permet millorar la salut i la qualitat de vida davant del sedentarisme, un dels grans enemics de la nostra societat. 

De fet, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana un mínim de 150-300 minuts d’activitat física a la setmana per a persones adultes i gent gran, un mínim de 60 minuts d’activitat física d’intensitat moderada-vigorosa cada dia en infants i adolescents i limitar el temps destinat a activitats sedentàries, especialment davant d’una pantalla.

L’Ajuntament de Llagostera també s’ha adherit al Manifest de promoció de l’Activitat Física en temps de pandèmia.

Des de les àrees d’Esports i Salut us animem a compartir les vostres imatges fent activitat física amb les etiquetes #gentactiva #DMAF2021 #CadaPasCompta