La Cursa Virtual de la Dona Llagostera aplega més de 300 participants


Aquest passat diumenge, 21 de març, va finalitzar la primera edició de la Cursa Virtual de la Dona Llagostera, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Del 13 al 21 de març, els participants podien triar el dia i el moment per fer-la, i també la distància, amb recorreguts de 3, 5 i 10 km. La voluntat era poder dedicar temps a la seva salut física i mental i al seu benestar en el marc dels actes organitzats al voltant del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març.

Així, la cursa ha aplegat més de 300 participants, dels quals s’han inscrit 161 (106 adults i 55 juniors). D’aquests 161 inscrits, hi havia 122 dones i 39 homes. A més, també hi van participar un total de 100 alumnes de l’Escola Lacustària, així com uns 40 participants, aproximadament, que l’han feta sense inscriure-s’hi. 

Des de l’Àrea d’Esports han valorat molt positivament la participació de la primera edició de la cursa, que està pensada i dissenyada perquè en els pròxims anys es pugui mantenir en el calendari i que les següents edicions es puguin portar a terme de manera presencial, segons ha comentat la regidora d’Esports, Silvia Fà.