Informació preinscripcions pel curs 2021-2022 a educació infantil i primària


Del 15 al 24 de març, s'obrirà el període per a la preinscripció dels alumnes que el curs 2021-2022 s’incorporaran al segon cicle d’educació infantil (P3). Llagostera té dos centres públics d’educació infantil i primària (de 3 a 12 anys). Per tal que pugueu conèixer el centre i el seu funcionament, les escoles han preparat uns vídeos que trobareu penjats a les seves pàgines web.

Escola Lacustària

Escola Puig de les Cadiretes

Els centres educatius tenen previst fer una reunió telemàtica per resoldre dubtes i inquietuds sobre la preinscripció. Per poder participar-hi cal inscriure’s a través dels formularis que hi ha a les pàgines web.
- Reunió telemàtica escola Lacustària: 3 de març a les 15.30 h.
- Reunió telemàtica escola Puig de les Cadiretes: 4 de març a les 19 h.

La novetat d’enguany és que les famílies han de fer el procés de preinscripció de manera telemàtica. Hi haurà dues opcions: una sol·licitud electrònica a través d’una eina d’identificació digital o una sol·licitud en suport informàtica adjuntant tota la documentació que es requereix. 

Les famílies rebran en el seu domicili una carta amb tota la informació. Per a més informació, podeu contactar directament amb els centres educatius i al web https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/.

Des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament també estem a la disposició de les famílies al correu electrònic educacio@llagostera.cat o al telèfon 972 83 19 95.