Primera edició de la Cursa Virtual Dia de la Dona Llagostera


Del 13 al 21 de març, Llagostera celebrarà la primera edició de la Cursa Virtual Dia de la Dona Llagostera, en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones que organitza l’Ajuntament de Llagostera. La voluntat de la cursa és mobilitzar un gran nombre de dones disposades a gaudir d’aquest esdeveniment, amb l’objectiu de poder dedicar temps a la seva salut física i mental i al seu benestar

Per això, amb una edició adaptada a la COVID-19, es pot triar el dia i el moment per fer-la, entre el 13 i el 21 de març, i també la distància, amb recorreguts de 3, 5 i 10 km. Es poden fer caminant, corrent o combinant les dues modalitats, depenent de l’estat de forma de cadascú.

Aprofiteu la primera Cursa Virtual Dia de la Dona Llagostera per conèixer indrets bucòlics del nostre municipi: corriols, camins i pistes forestals a la porta d’entrada de l’Ardenya que potser no coneixeu i qui sap si descobrir-los serà una motivació per tornar-hi altres vegades.

Aquesta cursa ha estat pensada i dissenyada perquè en els pròxims anys es pugui mantenir en el calendari. Esperem que les següents edicions ja es puguin portar a terme de manera presencial.

Des de l'Ajuntament desitgem una bona cursa a tothom!

Més informació i inscripcions