Llagostera es prepara per celebrar el Dia Internacional de les Dones


Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Llagostera ha programat diversos actes per celebrar el 8M. Des de l’Ajuntament es vol donar suport i reconeixement als moviments feministes i les seves importants aportacions a la societat i per als drets de les dones.

Les representacions d’Isabel cinc hores i Degenérate mucho obriran la programació el divendres 5 i el dissabte 6 de març, respectivament. Ambdues obres tindran lloc al Teatre Casino Llagosterenc a partir de les 20 hores. Podeu consultar-ne més detalls a la secció Agenda

El mateix dissabte, 6 de març, de 10 a 12 h, l’Espai Jove CLV acollirà un taller de rap a càrrec de Versembrant. L’activitat serà gratuïta amb inscripció prèvia.

Del 8 al 14 de març, sessions virtuals de L’hora del conte, amb contes de rosa i de blau amb A. Mercader. 

La Cursa de la Dona enguany tindrà lloc del 13 al 21 de març, amb una participació limitada a 300 persones inscrites. Inscripcions obertes.

Finalment, el 8M es farà la presentació del manifest institucional, acte que també s’adapta al context de la pandèmia, i es farà virtualment. 

Des de l’Ajuntament us animem a participar en tots els actes programats i a actuar dia a dia per aconseguir la igualtat entre dones i homes, un dret fonamental en les nostres societats.