El Procicat manté una setmana més les restriccions actuals


El Pla territorial de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) ha anunciat que manté les mesures i restriccions contra la COVID-19 que va decretar el passat 8 de febrer. Seguiran vigents fins al 28 de febrer i la setmana que ve s'anunciarà si se n'adopten de noves.

Es manté el confinament perimetral a la comarca del Gironès i el toc de queda nocturn, de les 22 a les 6 h. Segueixen igual les restriccions horàries a la restauració i només podran obrir els comerços de fins a 400 metres quadrats; els cap de setmana, només els serveis essencials. Les activitats esportives només es poden fer a l'aire lliure i els gimnasos poden estar oberts a un 30% de capacitat, amb màxim 6 persones per activitat.

L'únic canvi que s'introdueix a partir de dilluns, 22 de febrer, és la represa de les activitats extraescolar, d'esport escolar i lleure educatiu pels infants d'educació infantil i primària.

Podeu consultar les mesures i restriccions per fer front a la propagació de la COVID-19 que seguiran en vigor del 22 al 28 de febrer en el següent enllaç.