Col·laboració entre l'Institut de Llagostera i l'Ajuntament de Llagostera


L’Institut de Llagostera ha dut a terme diferents accions en col·laboració amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

Avui, els estudiants de 3r d’ESO han rebut una xerrada en el qual se’ls ha explicat els sectors productius a Llagostera, com ara les dades en l’àmbit d’empreses separades per sectors, les dades de població activa i població a l’atur del municipi, etc. Desgranant cada sector, s’ha destacat la importància que tenen els sectors productius, ja que són la línia de treball de 4 dels 5 eixos del Pla de treball de Promoció Econòmica. Així mateix, s’ha ressaltat la importància dels sectors productius a Llagostera, donant alguns exemples d’empreses del territori, destacant les sinergies que es creen entre empreses del territori. La xerrada s'ha fet per vídeoconferència a càrrec de Cristian Gaona, tècnic prospector d'empreses de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llagostera. 

Una altra via de col·laboració, serà l’exposició d’uns codis QR amb informacions d’interès del municipi que han realitzat alumnes de 4t d’ESO.