L’Ajuntament reclama a Endesa i Rec Madral solucions pels talls de subministrament a Selva Brava i Font Bona


El Ple de l’Ajuntament, celebrat el passat 27 de gener va aprovar per unanimitat, una moció presentada per l’equip de govern (ERC i CUP-Alternativa per Llagostera) on es demana a les empreses Endesa i Rec Madral, responsables del subministrament d’electricitat i aigua a les urbanitzacions de Selva Brava i Font Bona, que efectuï les inversions necessàries en les seves xarxes per garantir a tots els veïns i veïnes un servei de qualitat i d’acord amb els contractes de cada un dels habitatges. 

Ambdues urbanitzacions pateixen continus talls en el subministrament elèctric, representant un seguit de molèsties i inconvenients al veïnat. Amb la moció aprovada també s’ha acordat posar en coneixement del Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya aquesta situació perquè iniciï, si escau, els procediments sancionadors que corresponguin. 

Des de l’Ajuntament de Llagostera desitgem posar fi a aquesta problemàtica i que es garanteixin els serveis essencials d’electricitat i aigua a tots els habitatges de Selva Brava i Font Bona.

Podeu consultar el text íntegre de la moció des d’aquí.

Veure vídeo del Ple