Noves mesures i restriccions contra la COVID-19 a partir del 8 de febrer


El Pla territorial de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) ha anunciat una relaxació de les mesures i restriccions contra la COVID-19 a partir d’aquest dilluns, 8 de febrer

Veure publicació al DOGC 

Mobilitat
El confinament perimetral passa a ser comarcal. Els veïns i veïnes de Llagostera ens podrem moure en el conjunt de la comarca del Gironès. 

Restauració
Els comerços i establiments del sector de la restauració poden ampliar el seu horari d’obertura. Tant les terrasses com a l’interior, podran obrir de 7.30  a 10.30 h i de 13 a 16.30 h.

Esports
Els equipaments esportius en espais tancats podran obrir amb aforament al 30%, amb activitats grupals limitades a 6 persones i amb ús obligatori de mascareta. Els vestidors seguiran tancats. 

Es manté el 30% de l’aforament pel petit comerç, que ha de romandre tancat el cap de setmana (excepte els serveis essencials). Pel que fa a les activitats culturals, museus, biblioteques i sales d’exposicions continuen oberts a la meitat del seu aforament.

Les mesures entren en vigor el dilluns 8 de febrer i s’allarguen dues setmanes, fins al 22 de febrer. Seguiran sota estricta revisió i dependran de l’evolució de les dades epidemiològiques.