Exposició pública del cens per a les eleccions al Parlament de Catalunya


Aquest dilluns 28 de desembre s'ha iniciat el període de consulta del cens en període electoral i de rectificació de les dades per a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel proper 14 de febrer de 2021. 

Si durant aquest període de consulta, fins el 4 de gener, s’observa alguna incorrecció en les dades, cal presentar una reclamació davant la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral corresponent o a l’Ajuntament. Les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral resoldran les reclamacions en el termini de tres dies i ordenaran les rectificacions pertinents.

Pel que fa a les persones censades que resideixen a l'exterior, poden consultar el cens i presentar reclamacions als consolats corresponents.

Cal tenir en compte també que en aquest cens s’inclouen els moviments comunicats pels ajuntaments, consolats i registres civils de successos esdevinguts fins el 29 de setembre de 2020 (inclòs), per tant les persones que hagin vingut a Llagostera a empadronar-se a partir del dia 30.09.2020 hauran d’anar a votar encara al municipi d’abans.

L’Oficina del Cens Electoral disposa d’un servei de consulta de les dades a través del seu web i d’un telèfon d’informació específic per qüestions relatives a les dades del cens (901 101 900).

Trobareu més informació relacionada amb tot el procés electoral a www.parlament2021.cat