Missatge dels Reis Mags als nens i nenes de Llagostera



Tal i com es va informar fa uns dies, els Reis Mags tenen previst establir el seu Campament Reial a l’Edifici Polivalent durant el dimarts 5 de gener. Els nens i nenes els podran visitar de forma ordenada amb cita prèvia obligatòria, és a dir, serà imprescindible reservar entrada per accedir al recinte. 

Els horaris de recepció dels Reis Mags s’han ampliat i seran de les 10 a 13 h i de 16 a 21 h.

Les reserves es podran fer a partir del dilluns 28 de desembre fins el dia 4 de gener a les 23.59 h des d'aquí. A l’hora d’efectuar la reserva caldrà marcar la franja horària desitjada. Les franges horàries seran de 30 minuts.

Com que és necessari un control estricte de l’aforament i un registre d’assistents, un cop una franja horària arribi al màxim permès es tancarà.

Cada inscripció permetrà fer la reserva per a un màxim de 6 persones. A causa de la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia, és recomanable limitar al màxim les persones acompanyants. També és important no repetir la visita en diferents franges horàries. 

La voluntat dels Reis Mags i de l’Ajuntament de Llagostera és que tots els nens i nenes puguin tenir accés al recinte, i per això demanem responsabilitat a l’hora de respectar la normativa.  Per qualsevol problema o suggeriment, us podreu adreçar al correu electrònic cultura@llagostera.cat.