Informació sobre l’arribada dels Reis Mags a Llagostera


L’Ajuntament de Llagostera ha rebut avui un comunicat de Ses Majestats els Reis d’Orient en relació a la seva visita d’aquest any. Ja fa dies que estan preparant l’arribada, fent comandes, embolicant regals, posant a punt tots els vehicles reials que els permetin fer el repartiment com cada any. 

La situació actual aconsella evitar actes que impliquin mobilitat i que puguin congregar multituds, per aquest motiu les autoritats sanitàries recomanen fer “cavalcades estàtiques”. És per això que els Reis Mags han decidit establir el seu Campament Reial a l’Edifici Polivalent durant el dimarts 5 de gener. Els nens i nenes els podran visitar de forma ordenada amb cita prèviaobligatòria, és a dir, serà imprescindible reservar entrada per accedir al recinte. Els horaris de recepció dels Reis Mags seran de 10 a 13 h i de 17 a 20.30 h.

Les reserves es podran fer a partir del dilluns 28 de desembre des de www.llagostera.cat. A l’hora d’efectuar la reserva caldrà marcar la franja horària desitjada. Les franges horàries s’especificaran al formulari d’inscripció. 

Com que és necessari un control estricte de l’aforament i un registre d’assistents, un cop una franja horària arribi al màxim permès es tancarà.

Els Reis Mags de l’Orient estan segurs que els nens i nenes de Llagostera faran tot el possible per fer bé les coses i respectar la normativa. Per últim, emplacen a tothom a seguir les informacions que puguin fer variar els seus plans i us donen les gràcies per avançat.