Programació cultural de Nadal 2020/21


Enguany, Nadal arriba carregat d’activitats culturals adaptades al context actual provocat per la pandèmia de la COVID-19. Al Teatre Casino Llagosterenc s’hi portaran a terme projeccions, espectacles i concerts, amb aforament limitat, protocol d’actuació i mesures preventives d’accés.

El dissabte 19 de desembre tindrà lloc la projecció de la pel·lícula “Las niñas”, de Pilar Palomero, en el marc del Cicle Gaudí de cinema. L’arribada de la Brisa a l’escola de monges on estudia, i la seva nova amistat amb un grup de noies més grans que ella, empenyen la Cèlia cap a l’etapa de l’adolescència. El film començarà a les 18 h.

L’endemà, diumenge 20 de desembre, a les 18 h, concert del quartet de violoncels Northern Cellos. Basat en les millors bandes sonores de la història del cinema i la televisió, serà l’acte solidari de Llagostera amb la Marató de TV3. L’entrada té un preu únic de 10 €. 

El següent diumenge 27 de desembre, a les 18 h, arriba l’espectacle familiar Tut-tururut La Princesa!, en el qual la princesa Bleda emprèn un viatge per recuperar el seu tresor, però el trobarà en un lloc diferent del que es pensava. Les entrades, amb un preu de 5 euros, es poden adquirir a la Llibreria Sureda. 

Finalment, el divendres 1 de gener, a les 18 h, concert d’Any Nou amb sardanes i música per a cobla a càrrec de La Cobla Bisbal Jove, sota la direcció musical de Xavi Molina. L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia abans del 30 de desembre, trucant al 972 83 00 05 o enviant un correu a cultura@llagostera.cat.