Primers microprojectes de l'alumnat del PTT


Aquesta setmana l'alumnat del PTT d'Auxiliar en vivers i jardins de Llagostera ha finalitzat el seu primer microprojecte del curs. Durant el trimestre, els i les joves han anat fent col·laboracions al municipi aportant petites millores als patis de les escoles de primària i a l'Institut. També han col·laborat en la millora dels espais de la deixalleria conjuntament amb l'Escola Municipal d’Art Pere Mayol.

L’últim microprojecte s'ha basat en la col·laboració en la decoració del municipi a través de la realització d'una corona de Nadal. Aquesta corona l'han construït a través de materials que han estat treballant durant el primer trimestre tant als mòduls de floristeria com en els de jardineria. 

Aquesta corona està acompanyada d'un desig pensat pel grup: aconseguir un món més igualitari entre tots i totes. Des del PTT ens agradaria molt que s'omplissin les xarxes socials de bons desitjos dels llagosterencs i llagosterenques. Per això, demanem que tothom que vulgui participar es faci una foto amb la Corona dels desitjos que hi ha a la plaça Catalunya, la pengi a l'Instagram acompanyada d'un desig pel pròxim any i que etiqueti a @pfi_ptt_llagostera.

Esperem que tots els vostres somnis es facin realitat!

Bones Festes i que sigueu molt feliços aquest 2021!