Gran Recapte d’Aliments a Llagostera


Aquest dilluns ha començat una nova edició del Gran Recapte d’Aliments. A conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, enguany s’ha hagut de modificar el seu format i la donació d'aliments s’ha convertit en donacions monetàries destinades a la seva adquisició. I és que la pandèmia exigeix el millor de nosaltres, i el Gran Recapte d’Aliments aquest any és un gran repte. Segons el Banc d’Aliments, la demanda s’ha incrementat un 40% i s’ha calculat que es necessiten 6 milions de quilos d’aliments

Enguany es pot col·laborar mitjançant diverses vies: 

- Amb donacions monetàries a la caixa dels supermercats.

- Amb la venda de tiquets de 3 € a Can Madí, que posteriorment es destinaran a les famílies del municipi amb més necessitats.

- Amb donacions a les webs granrecapteonline.com i bancdelsalimentsgirona.org.

- Fent un Bizum amb el codi 33596.

Un cop finalitzada la campanya, s'adquiriran i distribuiran els aliments bàsics amb la totalitat de les donacions aconseguides a les entitats de l'entorn i amb criteris d'equitat. Els mitjans de pagament estaran disponibles fins al 21 de novembre, però el lloc web estarà operatiu fins al 16 de desembre.

Des de l’Ajuntament de Llagostera us animem a participar un any més en aquesta campanya per ajudar a les famílies que més ho necessiten.