Obres de millora a les voreres del passeig Pompeu Fabra


Aquesta setmana està previst que s’iniciïn les obres de millora a les voreres del passeig Pompeu Fabra, amb la voluntat de pacificar el trànsit de vehicles i millorar l’accessibilitat i la seguretat del veïnat. 

Les actuacions planificades, de les quals els veïns i les veïnes van ser informats prèviament en una xerrada al Teatre Casino Llagosterenc, consisteixen a suprimir la vorera estreta que hi ha al vial inferior, a tocar de la terra del Passeig. Les millores evitaran que els vehicles aparquin sobre la vorera i, per tant, no la malmetran com succeeix actualment.

L’ actuació prevista preveu també incrementar els passos de vianants, el canvi d’embornals per uns de més capacitat, arreglar les canonades que provoquen filtracions greus en algun domicili i la substitució dels arbres que actualment estan en mal estat i representen un perill. La retirada dels arbres anirà a càrrec de la Brigada Municipal. 

La llenya dels arbres es durà a Casa Blanca, si alguna persona està interessada en agafar-la per a ús propi ho pot fer. Veure ubicació

Disculpeu les molèsties que es puguin ocasionar durant els treballs