Retirada l’Àrea d’Emergència de contenidors situada al carrer Migjorn


Tal com s’ha anat informant durant els darrers mesos, a partir d’avui, dilluns 9 de novembre de 2020, es procedirà a retirar i netejar l’Àrea d’Emergència de contenidors situada al carrer Migjorn, a l’exterior de la Deixalleria Municipal.

Lamentablement, aquest punt de recollida d’escombraries ha deixat de ser una àrea d’emergència per utilitzar-la puntualment per convertir-se en un punt habitual d’abocament d’escombraries, trastos, andròmines, runa i tota mena de residus de forma barrejada i incontrolada. El seu mal ús, ja sigui per particulars que l’utilitzen incorrectament per no haver d’entrar a la deixalleria, o per empreses que se n'aprofiten per llençar il·legalment els seus residus, ha provocat que l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera hagi hagut de prendre aquesta decisió. 

Recordem que els veïns i veïnes que viuen en el nucli urbà del municipi han de fer ús del servei de recollida porta a porta, mentre que les urbanitzacions i els veïnats ja tenen les seves àrees de contenidors corresponents. Pel que fa a la fracció orgànica, quan no es pugui fer en el servei porta a porta, recordem que a l’interior de la deixalleria, oberta sis dies a la setmana, hi ha contenidors habilitats per poder-la llençar. 

Així mateix, per a aquelles persones que per temes laborals o personals no poden fer ús del servei porta a porta, es poden posar en contacte amb l’àrea de Medi Ambient i se’ls informarà de les alternatives disponibles. Hi podeu contactar al número de telèfon 972 83 17 07

Finalment, us recordem que el servei porta a porta és el sistema més eficient per promocionar la recollida selectiva i respectar el nostre entorn. El mal ús dels contenidors comporta un alt cost econòmic i mediambiental, ja que tots els residus que hi són abocats acaben anant a l’abocador, amb el conseqüent increment econòmic repercutit a la taxa d'escombraries.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.