La Unió de Botiguers engega una campanya de dinamització del comerç local


Promocionar i dinamitzar el comerç de proximitat, incrementar el volum de visitants a les botigues i afavorir l’economia circular. Aquests són els objectius amb els quals s’engega la campanya de dinamització del comerç local de la Unió de Botiguers de Llagostera. La iniciativa està dotada econòmicament amb 1.600 € en vals bescanviables a restaurants i botigues de Llagostera.

El funcionament és molt senzill. Per a cada compra a una botiga associada a la Unió de Botiguers, el client rebrà una butlleta amb un número. El pròxim 9 de desembre, la Unió de Botiguers sortejarà entre totes les butlletes reparides 80 vals de 10 € bescanviables als restaurants de l’Associació de Restaurants de Llagostera i 80 vals de 10 € bescanviables a les botigues de la Unió de Botiguers de Llagostera.

Apostar pel comerç local i l’economia circular és beneficiós per a tots els veïns i veïnes de Llagostera, ja que contribueix a la millora del comerç al nostre municipi i, per tant, incrementar la competitivitat de les botigues i empreses i afavoreix la creació d’ocupació.

La iniciativa compta amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya