Del 17 al 19 d'octubre, Corre per les Mames


La Fundació Oncolliga Girona ha organitzat pel cap de setmana del 17 al 19 d'octubre el repte "Corre per les Mames". A causa de la COVID-19, la delegació gironina de l'Oncolliga ha hagut d'anul·lar totes les activitats que s’organitzaven per ajudar als malalts de càncer i a les seves famílies.

Tanmateix, coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer de Mama (19 d'octubre), ha proposat tenyir els pobles de rosa i completar una ruta de 5 o 10km.

El funcionament és molt simple. Fins al diumenge 4 d'octubre els participants es poden inscriure a la web de la Fundació Oncolliga Girona. El preu de la inscripció és de 10 euros, en concepte de donatiu, la qual inclou una samarreta (tallatge de dona i unisex).

A Llagostera, podreu recollir la samarreta a la terrassa del Casino Llagosterenc, el dijous 16 de 17 a 19 h i el divendres 17 de 9 a 11 h

El cap de setmana del 17 al 19 d'octubre, completa una ruta d'entre 5 i 10 km. No oblidis posar-te la samarreta i fes-te una foto. Comparteix-ho a través d’Instagram (@oncolligagi) i l'etiqueta #correperlesmames.

Amb la inscripció estaràs col·laborant directament amb la Fundació Oncolliga Girona, que a conseqüència de l'actual crisi social i sanitària ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, provinents majoritàriament d'activitats solidàries organitzades pels voluntaris de les diferents delegacions.