Nova oficina del Servei Municipal d’Aigües de Llagostera


Aqualia ha traslladat l’oficina del Servei Municipal d’Aigües a un nou local situat al número 8 del carrer Comte Guifré, molt a prop d’on es trobava fins ara. 
A les noves instal·lacions, que entren en funcionament avui divendres 7 d’agost,  Aqualia ofereix espais definits i nous canals per una gestió més còmoda, ràpida i senzilla, a més dels professionals per a la prestació d’una atenció personalitzada i eficient. A la nova oficina d’Atenció al Client els ciutadans de Llagostera podran continuar realitzant totes les seves gestions sobre el seu contracte de l’aigua. L’horari d’atenció al públic és dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h.

A més, Aqualia recorda que tots els usuaris de Llagostera tenen a la seva disposició el telèfon d’Atenció al Client 900 81 40 81, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, el d’Avaries 900 81 40 82, les 24 h del dia, els 365 dies de l’any, i el de Lectures 900 81 40 83, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. A més, els usuaris disposen de l’oficina virtual, a la que es pot accedir a través del portal www.aqualia.com, i de l’app gratuïta per a Android i IOS aqualia contact.