250.000 euros del PUOSC per a Llagostera


Llagostera rebrà del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya,  una subvenció de 250.000 euros per finançar la reforma de l'edifici de la zona esportiva de la urbanització la Canyera, la climatització́ de les llars d'infants el Carrilet i el Niu i la canalització́ del rec entre els carrers de Vidreres i el Molí. 
Aquestes actuacions tenen un pressupost total de 355.198,85 €. 

L’Ajuntament de Llagostera va presentar aquests projectes a la convocatòria del PUOSC per a les anualitats compreses entre el 2020 i el 2024. 

Concretament les actuacions subvencionades seran:

La instal·lació de plaques fotovoltaiques a les dues llars d’infants municipals, amb un pressupost de 134.894,15 €. Amb aquesta actuació no només es reduiran les emissions de CO2 a l’atmosfera, sinó que servirà per produir l’energia necessària per climatitzar les llars d’infants, i complir així la normativa del Departament d’Educació sobre les temperatures màximes a les quals es pot treballar en una llar d’infants.

La canalització del rec entre el carrer Vidreres i el carrer del Molí, amb un pressupost de 122.391,50 €, permetrà solucionar els problemes d’inundacions durant els episodis de pluges intenses a zona de Can Gotarra. 

Pel que fa  la reforma de l’edifici de la zona esportiva de La Canyera, amb 97.913,20 € de pressupost, es preveu una reforma integral de l’edifici amb la finalitat de millorar la zona de vestidors i condicionar la zona de bar per poder oferir aquest servei.

El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica per a la realització de les obres i serveis de competència municipal, en el qual els ajuntaments poden presentar-hi projectes. La setmana passada, la Generalitat de Catalunya va fer pública la resolució provisional. 

El termini per executar les actuacions és el 30 de juny de 2022.

Podeu veure la relació de projectes subvencionats pel PUOSC des d'aquí.