Setmana Europea de l'Energia 2020


Del 22 al 26 de juny es celebra la Setmana Europea de l'Energia  a tot Europa amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica. Els ajuntaments, les entitats, les empreses i la ciutadania es poden adherir a la campanya i promoure accions que ajudin a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, per fer realitat aquesta nova cultura energètica, que ja no pot esperar.

Trobareu tota la informació aquí.

Des de l’ajuntament de Llagostera us animem a consultar la informació de l’Institut Català de l’Energia i a participar a les sessions en línia dirigides a la ciutadania organitzades per la Diputació de Girona, sobre la factura elèctrica, la contractació d’energia verda, la energia solar a casa, la mobilitat sostenible o l’estalvi energètic a la llar. 

Les sessions es realitzaran els propers quatre dilluns a les 19 h (22 i 29 de juny, i 6 i 13 de juliol) mitjançant la plataforma zoom i en directe a través del canal Youtube de la Diputació de Girona.  

Veure programa