Organització del Casal d’Estiu i informació d’interès sobre les piscines municipals


S’apropa l’estiu i des de l’Ajuntament estem treballant per garantir que tots els nens i nenes puguin tenir l’oportunitat de tornar a trobar-se i jugar entre ells, i poder, així, deixar enrere el període de confinament en el qual ens hem vist immersos al llarg dels últims mesos. 



Quant al Casal d’Estiu Esportiu i de Lleure, manté el format multiesport per a nens i nenes de fins a catorze anys. Podeu trobar tota la informació del Casal en aquest enllaç

Pel que fa a l’obertura de les piscines, és un tema que està subjecte a la normativa vigent, que va canviant a mesura que avança l’evolució de la pandèmia. Aquest fet provoca que, a hores d’ara, sigui complicat assegurar-vos en quines condicions es podrà gaudir de la piscina municipal. 

De moment, tot fa indicar que hi haurà franges horàries per accedir a la piscina municipal i s’haurà de demanar hora. Per ara, es desconeix quin aforament estarà permès per accedir a l’interior del recinte de la piscina. 

Malauradament, però, us hem d’informar que la piscina de la Canyera no es podrà obrir durant aquest estiu. Actualment, presenta unes deficiències que no garanteixen la seguretat dels usuaris, com ara adaptar el terra antilliscant, solucionar una fuga o arreglar la piscina petita per fer-la independent de la gran. El pressupost per resoldre aquests desperfectes s’eleva a una quantitat aproximada de 117 mil euros. Així mateix la limitació d’accés i aforament per garantir la seguretat i el compliment amb les normatives vigents fan inassumible la viabilitat econòmica d’aquest servei municipal, que ja en condicions normals és deficitari.

Us informarem de les condicions d’obertura de la piscina municipal quan tinguem més informació.