Línia d'ajuts per a casals d’estiu, activitats esportives, culturals o educatives extraescolars i per a adquisició de material


L’Ajuntament de Llagostera destina 45.000 euros a subvencionar els casals d’estiu, les activitats esportives, culturals o educatives extraescolars i per a l’adquisició de material escolar i sortides dins l’àmbit del centre educatiu. Les sol·licituds es poden fer telemàticament o presencialment al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, o bé al correu de Serveis Socials sbas7@cbs.cat, del 10 al 18 de juny.

La regidora de Drets Socials Anna Viñas ha explicat que "amb aquesta línia de subvencions des de l’Ajuntament no volem que cap família quedi exclosa de poder participar en qualsevol Casal aquest estiu, sigui organitzat des del consistori o bé des de qualsevol altra entitat que ofereixi activitats de lleure". 

La convocatòria de subvencions aprovada per l’Ajuntament contempla tres línies d’actuació, destinant 15.000 euros a cada una d’elles. 

La primera va destinada a cobrir part del cost dels Casals d’estiu i activitats esportives i de lleure organitzats per l’Ajuntament o per les entitats del municipi durant els mesos de vacances escolars d’estiu.

La segona per a activitats esportives, culturals o educatives, fora del marc i l’horari escolar, organitzades per l’Ajuntament o entitats del municipi, durant el curs escolar.

I la tercera per a l’adquisició de material escolar i sortides dins l’àmbit del centre educatiu d’alumnes empadronats a Llagostera i matriculats a les escoles públiques del municipi i a l’Institut.

Des d'aquí podeu consultar les bases i tota la documentació necessària.

Acord de Junta

Publicació al BOP