Calma! de Guillem Albà

Guillem Albà ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i a l’hora tan quotidià: la pressa. Aquest “corre a tothora” en el què vivim instal·lats.

Calma! porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música, farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple i, en definitiva, si volem seguir així o volem canviar-ho.

A causa del context actual derivada de la pandèmia i de les restriccions actuals, l'aforament és limitat. Caldrà complir amb totes les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la COVID-19.

Venda d'entrades anticipades a la web de Ticketara i al Servei d'Atenció Ciutadana, ubicat al passeig Romeu, 6. També es vendran a taquilla el dia de la funció a partir de les 19 h. 

El preu de l'entrada general és de 10 euros, amb preu reduït a 6 euros pels usuaris del carnet CLV i pels menors de 18 anys i majors de 65. 

Organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Llagostera amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

  • Teatre Casino Llagosterenc
  • 08 Mai
  • Dissabte, 20:00 - 21:30
  • 10,00 €