Cicle Gaudí

Cicle Gaudí

Les cèlebres escultures monumentals de Jaume Plensa ens esperen, en solitud, en diversos racons de la terra. “¿Puedes Oírme?” és un documental que ens convida a conèixer-les de la mà d’aquest creador i ens aproxima al seu pensament, a la seva poètica, a la seva forma d’entendre l’art com a generador de bellesa i a la seva manera de llegir l’espai públic com un lloc de trobada per a la comunitat.

Una immersió profunda en el procés creatiu d’un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial. A través de les seves emblemàtiques instal·lacions i peces en espais públics d’Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i Japó, descobrim la senzilla filosofia de Plensa basada en la cerca de relacions harmòniques entre l’obra, l’entorn i els éssers humans.

Comptarem amb la presència de Jordi Marquès, un dels productors de la pel·lícula, que farà la presentació abans de la projecció.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici de la projecció.

Durant la projecció és obligatori l'ús de la mascareta i que cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

Més informació a www.ciclegaudi.cat

  • Teatre Casino Llagosterenc
  • 25 Oct
  • Diumenge, 18:00 - 19:00