Festa Major de Llagostera

De 9 a 13 h i de 15 a 19 h. Entrenaments de TIR AL PLAT al camp de tir de can Fonollerons. Org.: Societat de Caçadors Sant Hubert.

D’11 a 13 h. ESPAI DE JOCS DE TAULA i torneig del joc Virus a la plaça Catalunya. Per a inscripcions al torneig: jocsdetaulallagostera@gmail.com. Org.: Associació de jocs de taula Meeple Llagostera.

12 h. Inauguració de les exposicions de treballs de l’ESCOLA MUNICIPAL D’ART PERE MAYOL i CARTELLS DE FESTA MAJOR a l’Espai Cultural Casa de les Vídues (plaça Llibertat, 1).

12.30 h. Inauguració de l’exposició de PUNTA AL COIXÍ al Local Social “La Caixa” (carrer Consellers, 12).

16 h. 53è Concurs Infantil de DIBUIX RÀPID. Inscripcions a la plaça Catalunya. Org.: G.E. Bell-Matí.

De 17 a 20 h. Campanya LACUS DE FESTA MAJOR. Porteu tots els vostres Lacus, la moneda dels infants de Llagostera, i compreu un munt de coses. A la plaça Catalunya. Org.: Unió de Botiguers i Ajuntament de Llagostera.

17.30 h. BALL de tarda amb XUS DE SANTA COLOMA, a la Llar del jubilat i el pensionista.

17.30 h. Plantada de gegants al parc de l’Estació per a la 25a TROBADA DE GEGANTS DE LLAGOSTERA. Org.: Colla Gegantera de Llagostera.

18 h. CERCAVILA DE GEGANTS. Itinerari: parc de l’Estació, pg. Romeu, pg. Pompeu Fabra, c. Ferrer, pl. Campmany, c. Doctor Fleming i pl. Catalunya.

19 h.  BALL DE GEGANTS I CAPGROSSOS a la plaça Catalunya.

19.30 h. BAIXADA DE PILOTES DE PING-PONG al carrer Consellers, a càrrec del grup jove de l’Esplai El Papu-Tisores.

22.30 h. CORREFOC amb ELS DIABLES DE L’ONYAR. Itinerari: pl. del Castell, c. Sant Pere, c. Santiago Rusiñol, c. Bonaire, pl. Campmany, c. Ferrer, c. Jaume I i  pl. Catalunya.

00.30 h. CONCERT: ORQUESTRA MARIBEL, LA MASOVERA BARBUDA I DJ SENDU a l’edifici Polivalent. Entrada gratuïta / Aforament limitat.

Tota la programació aquí.

  • Llagostera
  • 27 Mai
  • Dissabte, 09:00 - 23:00