Festa Major de Llagostera

17.30 h. CONCERT de tarda amb l'orquestra CALIDAE a la Llar del jubilat i el pensionista. Final de festa amb un bon cremat.

18 h. Inauguració del 32è CONCURS-EXPOSICIÓ DE FLORS, PLANTES I APARADORS i lliurament del PREMI 2023 DE L’ASSOCIACIÓ LLAGOSTERA EN FLOR a la Sala de Plens. Org.: Llagostera en Flor.

18.30 h. Repic de campanes i cercavila amb els Gegants de Llagostera i la Cuca Feliua a càrrec de la COLLA GEGANTERA DE LLAGOSTERA i amb la col·laboració de l’ESPLAI EL PAPU-TISORES. Itinerari: pl. del Castell, c. Sant Pere, c. Joan Maragall, c. Ganix, c. Barceloneta, c. Donzelles, c. Almogàvers i pl. Catalunya.

19 h. LA REPÚBLICA VARANERA a la plaça Llibertat: la prèvia del Correvarans amb DJ XIRGO. Org.: Associació Cultural Moixiganga.

19.30 h. PREGÓ a càrrec del Grup Lila de l’Espai Jove Ca La Viudi, lliurament de premis del CONCURS D’ENGALANAMENT DE BALCONS i presentació de l’HEREU I PUBILLA 2023.

20.30 h. CORREVARANS i CONCURS DE SAMARRETES. Celebració de la 6a edició amb la presència d’un gran invitat i els seus acompanyants, vinguts directament de l’oest de Catalunya; seguidament, cercavila amb la xaranga BUFANT FORT STREET BAND. Inici a la pl. Llibertat. Itinerari: pl. Llibertat, c. Major, pl. del Mercat, c. Santiago Rusiñol, c. Bonaire, pl. Campmany (parada al Pub l’Enrenou), c. Dr. Fleming, c. Consellers, c. Comte Guifré, c. Cristòfol Colom (parada al Bar El 9 Set), c. Almogàvers, c. Donzelles i pl. Barceloneta (parada final al Bar Musical Modoni). Org.: Associació Cultural Moixiganga.

00.00 h. CONCERT: CLIMA, LES QUE FALTABAND I CAMPIKIPUGUI a l’edifici Polivalent. Entrada gratuïta / Aforament limitat.

Tota la programació aquí.

  • Llagostera
  • 26 Mai
  • Divendres, 17:30 - 23:30