Tornen els Matins d’Art a Llagostera


Aquest estiu, l'escola Lacustària serà l'escenari dels Matins d'Art a Llagostera, un casal d'estiu que vol transformar les vacances en una aventura creativa per a nens i adolescents des d’I3 fins a 2n d'E.S.O. El casal s’iniciarà el 25 de juny  i tancarà el 2 d'agost.

En aquesta nova edició, es treballarà sobre el disseny, on els infants i joves descobriran els dissenyadors i dissenyadores en el món de la Bauhaus i aprendran com es treballen els dissenys més diversos. Les especialitats que es treballaran aquest estiu seran: el dibuix, la pintura, l’escultura, la ceràmica, la costura, la dansa, la música i el teatre.

Les inscripcions al casal es poden realitzar fins al 31 de maig en línia a través d’aquest enllaç.

Per aquelles famílies que vulguin conèixer més detalls sobre els Matins d’Art, s’oferirà una reunió informativa el pròxim dijous 9 de maig  a les 19 h a la Sala de Plens

Pel que fa a l’horari del casal serà de 9 a 13 h, amb opció de menjador de 13 a 15 h. L’organització ha demanat que si hi ha alguna família que necessiti el servei d’acollida dels infants, cal que ho especifiqui en el formulari d’inscripció i si hi ha suficients famílies amb interès, miraran d’oferir-lo.

Els preus del casal són els següents (preus per infant):

1 setmana: 80 €

2 setmanes: 150 €

3 setmanes: 200 €

4 setmanes: 250 €

5 setmanes: 290 €

6 setmanes: 340 €

El servei de menjador són 30 € a la setmana i 7€ per dia solt.

S’ofereix un 15% de descompte per a les famílies nombroses i monoparentals.

Per a les famílies sol·licitants de beques, cal que facin la inscripció però no han de fer el pagament. En els pròxims dies se’ls informarà de l’import que s’ha de pagar.